Firmal STARCO on hea meel teatada, et alustasime koostööd tuntud rehvitootjaga Voltyre-Prom

02.12.2015

TITAN-Voltyre

Voltyre-Prom on üks juhtivaid ja dünaamilisemalt arenevaid rehviettevõtteid. Käesoleval ajal toodetakse firmas üle 100 erineva rehvitüübi, kuid peamiselt on tehas spetsialiseerunud põllumajandus- ja tööstusmasinate rehvidele.

Voltyre-Prom on üks juhtivaid eksportijaid nii lähedal kui kaugel asuvastesse riikidesse. Firma toodangu kasutajate hulgas on maailma juhtivad põllumajandusmasinate tootjad.
2013. aasta oktoobrist kuulub Voltyre-Prom Ameerikas baseeruvasse rahvusvahelisse kontserni TITAN TIRE Corporation, mille üks peamisi tegevussuundi on põllumajanduslike ja tööstusrehvide tootmine, kus kontsern on ka ühel maailma juhtivatest kohtadest.
Kasutades kontserni TITAN TIRE Corporation kogemusi ja tehnoloogiaid, tõstab Voltyre-Prom tootmise moderniseerimise kiirust ning laiendab sise- ja välisturul nõutud põllumajanduslike ja tööstusrehvide tootevalikut.

Firma STARCO alustas koostööd ettevõttega Voltyre-Prom, saades VOLTYRE, VOLTYRE AGRO ja TITAN rehvide ametlikuks edasimüüjaks. Nüüd on meie klientidele kättesaadav kogu Voltyre-Prom rehvide sortiment koos STARCO traditsioonilise kõrge teenindustasemega.

Koostöö firmaga Voltyre-Prom võimaldab ettevõttel STARCO pakkuda oma klientidele muuhulgas täielikku valikut rehve ja rattakomplekte SRÜ riikides toodetud tehnikale (MTZ, Belarus, Kirovets jne) ning seda suurustes, milliseid varem STARCO sortimendis ei olnud.


Peamised plussid klientide jaoks:

- tõsised allahindlused edasimüüjatele,
- tasuta tarned lähima terminalini või lao usteni,
- kvaliteedigarantii.

Lähema teabe saamiseks pöörduge meie kontorisse:
Lõõtsa 5, Tallinn, 11415, Eesti
Tel. +372 65 000 21, fax +372 65 000 57
e-mail: starco@starco.ee; gert@starco.ee; marek@starco.ee