BKT sai 2024. aasta rahvusvahelisel tollipäeval maineka tippeksportija auhinna 2023.–2024. aasta eest

01.03.2024

BKT on Indiast maastikurehvide eksportimises esikohal

Gandhidham, India – 27. jaanuar 2024 – Maastikurehvide sektori ülemaailmne liider BKT teatab uhkusega, et on saanud maineka tippeksportija auhinna 2023.–2024. aasta eest 2024. aasta rahvusvahelisel tollipäeval, mis on pühendatud rahvusvahelise kaubanduse tähtsuse esiletõstmisele ja tolliametnike töö austamisele kogu maailmas ning mida korraldasid Kandla ja Mundra tolliasutused.

Auhind rõhutab BKT pühendumist tipptasemel ekspordi edendamisele, aidates sellega kaasa ülemaailmsele majandusarengule ja majanduskasvule. BKT on tänu pidevale innovatsioonile, toodete suurepärasele kvaliteedile ja võimele rahuldada klientide vajadusi kogu maailmas jätkuvalt rahvusvahelise rehvitootmise liider ning on nimetatud India juhtivaks maastikurehvide eksportijaks, nagu näitavad India ettevõtete üldised ekspordiandmed.

Auhinna andis BKT-le üle Vadodaras asuva Gati Shakti Vishwavidyalaya asekantsler Manoj Choudhary, kes avaldas tänu tunnustuse eest ja rõhutas India rahvusvahelise ettevõtte jätkuvat pühendumist klientidele kvaliteetsete toodete ja teenuste pakkumisele viiel kontinendil ja 160 riigis, mis kinnitab BKT juhtpositsiooni turul.

„See mainekas auhind näitab BKT juhtpositsiooni ülemaailmsel ekspordimaastikul. Saavutuse taga on kõigi meie töötajate ja äripartnerite raske töö ja pidev pühendumus ning kliendid, kes on meid valinud. Lisaks meie muljetavaldavale tootmisvõimsusele 1000 tonni päevas, mis on suurem kui teistel India tootjatel, on BKT portfellis üle 3600 toote, mis näitab, et meie mitmekesised lahendused suudavad rahuldada klientide kõiki erivajadusi,“ sõnas BKT juhatuse esimees ja tegevdirektor Arvind Poddar. „Meie tootmisvõimsus on peale suuruse ka kõige arenenum tänu tipptasemel masinate kasutamisele kõigis meie tootmisprotsessides, mis võimaldab meil tagada toodete parima kvaliteedi ja kinnitada meie juhtpositsiooni turul.“

Pühendumine teadus- ja arendustegevusele ning keskendumine tootmisprotsesside kvaliteedile annavad tulemuseks laia valiku usaldusväärseid ja vastupidavaid tooteid, mis on endiselt valdkonna standard ja on võimaldanud BKT-l säilitada sektoris teerajaja rolli.