BKT jäätmekäitluseks mõeldud rehvivalikusse lisanduvad uued suurused

15.01.2024

Eesmärk on rahuldada ka kõige spetsiifilisemad vajadused. Sel põhjusel on lisatud uus suurus 300/70R16.5 rehvile SKID MAX SR-SKIDDER ja 405/70R18 rehvile BK-LOADER 53, lisaks kahe klassi, L-5 ** UMS ja L-5 *** variandid rehvile EARTHMAX SR53.

Jäätmekäitluskeskustes kasutatavad masinad on üksteisest väga erinevad, sest need on mõeldud erinevateks eesmärkideks, mis on rehvide jaoks üks kõige raskemaid ja nõudlikumaid olusid.

Seega ei ole BKT ainult sihtotstarbelisi tooteid välja töötanud, vaid ka jätkanud olemasolevate rehvide valiku laiendamist võimalikult paljude suuruste ja variantide pakkumiseks, et vastata igale väga spetsiifilisele vajadusele.

Rehvide arendamisel lähtub BKT kasutajate kogemustest ja vajadustest, luues tootesarjad, mis vastavad nii erakordse vastupidavuse ning kulumiskindluse nõuetele kui ka tagavad sõidukijuhtidele stabiilsuse ja mugavuse.

Seega on tänu valdkondlikele kogemustele loodud viis ülimalt spetsialiseeritud BKT tootesarja laaduritele, minilaaduritele ja teleskooplaaduritele, mida kasutatakse materjalide kõrvaldamis- ning ringlussevõtutöödel.

Kõigepealt SKID MAX SR-SKIDDER, mis võimaldab vedada raskeid koormaid ja säilitada samal ajal suurepärast stabiilsust. Nüüd müügil kahes suuruses, sealhulgas hiljuti lisatud uues suuruses 300/70 R16.5.

Selle terasvöödega täisteraskarkass tagab suurema vastupidavuse ja seega ka löögikindluse. Paksud külgseinad viivad torgete ja juhuslike kahjustuste riski miinimumini. Lisaks hoiab veljekaitseserv ära torked ja põrutused, mis võiksid kahjustada velje ümbrust.

Tugeval ja laial turvisel on kesksete õnarustega katkematu muster ning see on valmistatud spetsiaalsest antistaatilisest ja äärmiselt kulumiskindlast rehvisegust, mis tagab suurepärase veojõu ja pika kasutusea.

Veel üks rehv, mida kasutatakse jäätmekäitluses, on BK-LOADER 53. Peale olemasoleva suuruse 405/70 R20 on see nüüd kättesaadav ka uues suuruses 405/70 R18. Sellel aramiidvööga rehvil on ainulaadne, eriti sügav turvisemuster, mis tagab suurepärase külgstabiilsuse ning erakordse kulumis-, lõike- ja torkekindluse. Samuti on sel silmapaistvad isepuhastuvad omadused, mis tagavad prahi kiire eemaldamise. Seejuures pole unustatud ka suurepärast haarduvust ja veojõudu nii märjal kui ka kuival pinnasel.

Ka rehvil EARTHMAX SR 53 on suuruses 29.5 R29 nüüd müügil uued variandid nii klassis L-5 ** UMS (Underground Mining Service) kui ka L-5 *** Super Resistant. L-5 klassi sügav turvisemuster tagab erakordse kulumiskindluse ja suurepärased isepuhastuvad omadused. Spetsiaalne segu on kõigele lisaks ka lõikekindel. See on suurepärane rehv äärmuslikes tingimustes töötavatele laaduritele ja buldooseritele.

Rehvil EARTHMAX SR 55 on klassi L5-S eriti sügav muster ja sile pind, mis tagab suure vastupidavuse ja minimaalselt seisakuid. Sama silmapaistvad on ka selle suurepärane stabiilsus ja veojõud.

Viimasena tutvustame rehvi GIANT TRAX, mis on välja töötatud ebatasasel pinnal kasutatavate minilaadurite tarbeks. Laiemate ja tugevamate klotsidega eriti sügav muster tagab suurepärase veojõu, stabiilsuse ning torkekindluse. Spetsiaalne rehvisegu on äärmiselt lõike-, torke- ja kulumiskindel.

BKT on arvestanud iga spetsiifilise käitlusettevõtte eripäraga. Tulemuseks on kvaliteetsed tooted, mis tagavad alati suurima tõhususe ja ohutuse, et vastata sektori ettevõtjate kõigile vajadustele ning nõudmistele. On tõepoolest tähtis arvestada, et iga töö on erinev ja vajab kindlaid rehve.



Pildigalerii