Agrimax Force: ideaalne valik mis tahes liiki pinnasel töötavatele raskeveotraktoritele

13.07.2021

Digikanali BKT Network uus väljaanne on pühendatud ühele kõige tuntumale rehvisarjale, mida ettevõte toodab

Seregno (Itaalia), 30. juuni 2021AGRIMAX FORCE – üks ettevõtte BKT populaarsemaist rehvidest. Need on loodud raskeveotraktorite jõudluse parandamiseks mis tahes tüüpi pinnasel töötades. Rehvisarja peetakse tänu selle mitmekülgsusele, tugevusele ja kiirusele üheks BKT tootesarja parimaks mudeliks – need omadused on põllumajandustootjatele ja alltöövõtjatele vajalikud.

Rehvidele AGRIMAX FORCE on kanalil BKT Network pühendatud terve väljaanne, kus selle mudeli häid omadusi üksikasjalikult käsitletakse. Väljaannet saab näha järgmise lingi kaudu:

https://www.bkt-network.com/bkt-training/training-agrimax-force-episode

Tehnoloogia IF

Rehvisarja AGRIMAX FORCE eripära on tehnoloogia IF, mis vähendab rehvide ebasoodsat mõju masinatele ja põllule ning tagab, et põllupinnase kvaliteet säilib. BKT väljatöötatud tehnoloogia IF võimaldab kasutada senisest laiema mustriga jälge, mille tulemuseks on suurendatud läbivus ja ühtlane koormuste jaotumine madalal rõhul. Oluliselt väheneb ka mulla tihendamine, mis omakorda tähendab paremat vee äravoolu ja pinnase suuremat õhurikkust. Seetõttu saavad põllukultuuride juured mullast kätte rohkem vett ja kasvuks vajalikke toitaineid.

Peale selle suurendab IF-rehvide turvisemuster sõiduefektiivsust ja nii väheneb töökäikude arv, tänu suurepärasele haarduvusele suureneb põllutöö tõhusus ja saagikus. Ning kõik see toimub ilma rehvirõhku vähendamata, seega on võimalik säästa aega.

Nagu kõik teisedki tehnoloogia IF kohaselt valmistatud mudelid kestavad rehvid AGRIMAX FORCE võrreldes standardsete analoogsete rehvidega 10% kauem. Isegi juhul, kui rehvirõhku alandada, pakuvad need rehvid nii põllul kui ka maanteel liikumisel suurepärast torke- ja kulumiskindlust.

Lõpuks annab IF-tehnoloogia tänu AGRIMAX FORCE tugevdatud karkassile rehvile universaalsuse ja konstruktsioonilise terviklikkuse ka suurte koormuste korral, mis aitab kaasa maksimaalse jõudluse, efektiivsuse ja, mis on samuti oluline, aitab saavutada juhi mugavuse. 

Näide praktikast: Cerro Maggiores asuv ettevõte Agriverde

AGRIMAX FORCE on ideaalne lahendus traktoritele võimsusega üle 250 hj, selles on ühendatud ökonoomsus, sõidusujuvus ja paindlikkus, kuid eelkõige teeb selle märkimisväärseks kiirus. Nende rehvide kiirusindeks on D, mis tähendab, et masin, millele need on paigaldatud, saab põllupinnaselt teele välja pöörates sõita kiirusega kuni 65 km/h, ilma et oleks vaja rehvis rõhku muuta. 

Paljud põllumajandusettevõtted on just neil põhjustel valinud endale rehvid AGRIMAX FORCE. Neist üks on Itaalia põhjaosas Cerro Maggiore piirkonnas asuv ettevõte Agriverde, mis on spetsialiseerunud traktorite, põllumajandustehnika ja innovaatiliste teraviljakoristustehnoloogiate müügile.

Ettevõttel on rohkem kui 15 aastat kogemust erineva iseloomu ja struktuuriga looduskoosluste ja pinnastega ning ta pakub oma teenuseid väiksema keskkonnamõjuga ning seejuures ligikaudu 30% madalama hinnaga võrreldes traditsioonilise põlluharimismetoodikaga. Sellise hinna saladus peitub Agriverde töömeetodis, milleks on enne külvi ühekordne mullaharimine traditsioonilise kolme korra asemel.

Ettevõttes otsustati vahetada traktoril Fendt 936 Vario originaalrehvid välja AGRIMAX FORCE IF 710/60 R34 164 D vastu esisillal ja IF 900/60 R42 180 D vastu tagasillal.

Tulemusena on ettevõte BKT aidanud klientidel tööpäeva pikendada, optimeerides üle 3200 tunni põlluharimistööd madalrõhul (1,0 baari eesmistel ja 1,3 baari tagumistel rehvidel).

See saavutati muuhulgas tänu masina korrektsele tugitasapinnale, mis võimaldas traktori raskust ideaalselt jaotada ja mass mõjus maapinnale ühtlaselt.

Rehvisuurused

AGRIMAX FORCE'i rehvid pälvisid sedavõrd kiitva tagasiside, et see ajendas BKT-d olemasolevaid rehvisuuruse valikuid veelgi laiendama. Praeguseks on saadaval juba 20 rehvisuurust.

2019. aastal töötas ettevõte välja suurima rehvi, mida ta on kunagi põllumajanduse otstarbel tootnud. Selleks on mudel IF 750/75 R 46 läbimõõduga 2,3 meetrit – see lahendus vastab tänapäevase põllumajanduse vajadustele ja kasvavale nõudlusele järjest võimsamate traktorite haakeseadmete järele.

Registreerige end tasuta BKT veebisaidil ja vaadake uudisväljaannet:

https://www.bkt-network.com/bkt-training/training-agrimax-force-episode

BKT veebisait meediakajastusteks: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room.


Ettevõttest BKT:

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) Indias baseeruv rehvitootja. BKT Grupp toodab ja uuendab pidevalt laia ja tänapäevast maastikurehvivalikut, mis on spetsiaalselt välja töötatud põllumajanduse, tööstuse, kaevandus- ja mäetööstuse, samuti suurendatud läbivusega masinate ja aiandustehnika vajaduste tarvis. BKT innovaatiliste lahenduste valikus, mis on välja töötatud rahuldamaks kõige erinevamate klientide vajadusi, on üle 2700 toote, mida esitletakse enam kui 160 riigis üle kogu maailma. Lisateavet saab veebisaidilt www.bkt-tires.com.

Pildigalerii