Ettevõte BKT esitleb rehvitüübi V-FLEXA kolme uut rehvisuurust

08.02.2021

See suurendatud läbivusega VF-tehnoloogial põhinev rehv on ette nähtud põllumajanduslikele järelhaagistele ja väiksema keskkonnamõjuga põllutöörakendustesse.

 Seregno, Itaalia, 1. veebruar 2021. a. Tootevalik BKT V-FLEXA sisaldab nüüd kolme uut rehvisuurust. Põllumajanduslike järelhaagiste radiaalrehvivalikut täiendatakse uute rehvisuurustega. VF 600/65 R26,5, VF 650/55 R26,5 ja VF 560/60 R22,5.

Ent tootevaliku laiendamine — see pole üksnes uute suuruste loomine, vaid järjekordne samm keskkonnasõbralikuma põllumajanduse suunas, millest sõltub otseselt selle sektori tulevik.

Millised meetmed aitavad vähendada põllumajandustegevuse mõju ümbritsevale keskkonnale? Hoolikas maheseemne valik, vee korduskasutamine, taastuvenergia rakendamine ja saagi maa-alune säilitamine – need on vaid mõned lahendused. Põllumajandustehnika võib samuti mõjutada üldist tulemust. Näiteks suurendades intelligentsete ja tõhusate traktorite arvu ning kasutades uusimaid tehnoloogilisi lahendusi, nagu GPS-satelliitsüsteemid, et arvestada paremini maastiku geograafilisi omadusi ja koostada täpsemaid külvikaarte, saab muuta põllumajandustegevust keskkonnasäästlikumaks.

Pinnasekahjustuste vältimine on samuti oluline, seetõttu on esmatähtis traktoritele ja haagistele sobivaimate rehvide valik.

Eelkirjeldatud vajadusest lähtudes on ettevõte BKT juba mitme aasta eest võtnud kasutusele suurendatud (IF) ja eriti suure elastsusega (VF) tehnoloogia.

Tehnoloogia IF kohaselt välja töötatud rehv talub 20% suuremaid koormusi rehvi standardrõhu juures.

Tehnoloogia VF kohaselt välja töötatud rehv talub 40% suuremaid koormusi rehvi standardrõhu juures. Selliseid lahendusi kasutatakse rehvitüübi V-FLEXA valmistamisel.

Radiaalrehv V-FLEXA, mida tutvustati messil Agritechnica – 2019, on spetsiaalselt projekteeritud kasutamiseks järelhaagistel. Tootepere Flotation uusim põlvkond eristub kolmekordse HD-terasest vahevööga turvise poolest. Selline konstruktsioon tagab karkassi tugevuse ja vastupidavuse võimalikele vigastustele. Senisest suurem kontaktpind võimaldab optimaalset erisurve jaotumist maapinnale ning vajaduse korral saab põldu ettevaatlikumalt harida, et vähendada mulla tihendumist ja parandada põllukultuuri kvaliteeti. Selle tootevaliku visiitkaardiks on ka hea isepuhastuvus, tugevus ja väike veeretakistus.

BKT V-FLEXA

Praegu on saadaval rehvisuurus VF 600/55 R26,5, peagi saabuvad müügile uued lahendused — VF 600/65 R26,5, VF 650/55 R26,5 ja VF 560/60 R22,5.

Need rehvid mitmekesistavad kahtlemata BKT tootekataloogi, milles on juba praegu üle 2700 tootenimetuse. BKT otsib lahendusi igale vajadusele ja igale rakendusele, töötades välja sobivaid rehve kõikide tingimuste jaoks, et kliendid saaksid säästa aega ja ressursse ning vähendada kütusekulu.

Õige rehvivalik – juba see on panus ümbritseva keskkonna kaitsmisse.

BKT veebisait meediakajastusteks: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room.


Ettevõttest BKT

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) – Indias paiknev rehvitootmisettevõte. BKT Grupp pakub laia ja tänapäevast maastikurehvivalikut, mis on spetsiaalselt välja töötatud põllumajanduse, tööstuse, kaevandus- ja mäetööstuse, samuti suurendatud läbivusega masinate ja aiandustehnika vajaduste tarvis. Ettevõtte BKT uuenduslikud lahendused on välja töötatud kõige keerukamates tingimustes kasutatavatele rakendustele ja need sisaldavad üle 2700 enam kui 160 riigis müüdava toote. Minge meie veebisaidile www.bkt-tires.com.