Kenda avalikustas uue logo

14.06.2023

Üks maailma juhtivaid rehvitootjaid Kenda värskendas oma kaubamärgi kuvandit ja logo, et tutvustada ettevõtte visiooni „Teie teekonnale loodud“. Uus logo koosneb kolmest elemendist, mis tähistavad kvaliteedi tagamist, tugevat alust ja eesootavat teed.

Taipei (Taiwan), 1. juuni 2023. Kenda – üks maailma juhtivaid autode, kergveokite, jalgrataste, mootorrataste, ATV-de/UTV-de, haagiste, golfiautode, muru- ja aiatööseadmete, ratastoolide ning põllumajandussõidukite rehvide tootjaid – on avaldanud uue kaubamärgi kuvandi ja logo, mis kajastavad nende visiooni „Teie teekonnale loodud“. Uus logo koosneb kolmest elemendist: linnuke ülal, mis tähistab kvaliteedi tagamist ja ohutust, tagurpidi V all, mis sümboliseerib tugevat alust, ja diagonaaljoon keskel, mis tähistab eesootavat teed.

Uus logo on osa Kenda kaubamärgi uuendamise strateegiast, mille eesmärk on anda edasi nende põhiväärtusi – ausus, kvaliteet, teenindus ja uuenduslikkus. Kenda usub, et unistused viivad inimesi edasi ja nende tooted on täiuslikud kaaslased igaks teekonnaks, olenemata sellest, kuhu tee võib viia.

„Suhtume Kendas kirglikult oma klientide aitamisse, et nad jõuaksid turvaliselt ja usaldusväärselt sihtkohta. Meie tooted on vastupidavad, tõhusad ja põhinevad meie väärtustel. Uurime pidevalt võimalusi uuenduste tegemiseks ning toodete tõhususe ja omaduste parandamiseks. Meie kaubamärgi uus kuvand ja logo peegeldavad meie visiooni „Teie teekonnale loodud“ ning meie pühendumust olla maailmatasemel kaubamärk,“ rääkis Kenda esimees ja president Jimmy Yang.

Kenda alustas 1962. aastal jalgrattarehvidega, kuid hakkas peagi tootma ka mootorratta-, eri- ja autorehve. Taiwanis tegutsev Kenda on uhke, et saab esindada oma riiki maailmaareenil ja olla rehvitööstuses juhtival positsioonil. Tänu USA-s, Hiinas, Euroopas ja Taiwanis asuvatele tehnoloogiakeskustele vastab Kenda turunõudlusele ja ületab klientide ootuseid. Kenda sponsib ka mitmesuguseid spordisündmusi ja -tiime üle maailma, et suurendada kaubamärgi tuntust ja julgustada inimesi oma kirgi järgima.

Edaspidi on Kenda pühendunud kõige kvaliteetsemate uuenduslike toodete pakkumisele ja hea klienditeeninduse säilitamisele. Kenda kutsub oma kliente sellele teekonnale kaasa.

Kendast

1962. aastal asutatud Kenda on üks maailma juhtivaid rehvitootjaid, kelle juhtpõhimõtted on ausus, kvaliteet, teenindus ja uuenduslikkus. Kenda pakub laia valikut kvaliteetseid kummitooteid autodele, kergveokitele, jalgratastele, mootorratastele, ATV-dele/UTV-dele, haagistele, golfiautodele, muru- ja aiatööseadmetele, ratastoolidele, põllumajandussõidukitele, katusepaigalduseks ja muuks. Tänu kontoritele ja tehastele Aasias, Põhja-Ameerikas ja Euroopas ulatub Kenda turustusvõrgustik üle kogu maailma. Kenda annab tööd rohkem kui 14 000 inimesele ning toodab iga päev üle 800 000 rehvi ja sisekummi.