SKID MAX SR-SKIDDER - uued radiaalrehvid minilaaduritele

07.05.2021

Ettevõtte BKT pakutav uus rehv on ette nähtud minilaaduritele ja teleskooptõstukitele, mida kasutatakse suure koormuse tingimustes. Rehvi eripärased omadused: ülisuur vastupidavus, suur koormustaluvus, stabiilsus ja mugavus.

Seregno (Itaalia), 13. aprill 2021 — Töö uute BKT rehvide arenduses ei peatu sekundikski. Kontsern on valmis tooma turule uue täismetallkarkassiga radiaalrehvi SKID MAX SR-SKIDDER, mis on spetsiaalselt välja töötatud kasutamiseks kõval aluspinnal ja suurte koormuste korral. See rehv sobib ideaalselt minilaaduritele ja teleskooptõstukitele, mida kasutatakse teehoolduses või jäätmete ladustamisega seotud transporttöödel.

Sellised keerulised tingimused nõuavad eriomadusi, et aidata tulla toime iga päev ette tulevate torke- ja hõõrdekoormustega, samuti suurte koormuste kandmise võimet, tagades samas stabiilsuse.

Rehv SKID MAX SR-SKIDDER on kõigi nende omaduste täiuslik kombinatsioon ning peale selle tagab see ka pika tööea ja suure kandevõime. Tugev täismetallist terasvöödega karkass on väga usaldusväärse konstruktsiooniga: paks külgsein minimeerib võõrkehadest tingitud torke- ja muude kahjustuste ohtu ning vähendab seetõttu seisakute tekkimise tõenäosust. Peale selle on ka velje servas torke- ja muude vigastuste vastane kaitse.

Tugev, antistaatilisest ja kulumiskindlast kummisegust valmistatud suurte keskplokkidega turvisemuster tagab suurepärase haarduvuse ja pika kasutusea.

BKT pole ka juhti ära unustanud, sest pikaajalise töö ajal on sõidumugavus väga oluline. Seetõttu saab uue rehvi SKID MAX SR-SKIDDER eelistena esile tuua ka suurepärase sõidumugavuse ja stabiilsuse igapäevatöös.

Rehv SKID MAX SR-SKIDDER on saadaval mõõtudes 260/70 R16,5 (10 R16,5).

BKT veebisait meediakajastusteks: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room.

SKID MAX SR-SKIDDER